Over LF Event Group

LF Event Group is uw partner voor ieder event. Wij bieden u een totaalconcept waarbij al uw wensen ons uitgangspunt zijn.

LF Event Group is ontstaan vanuit de toenemende vraag bij dochteronderneming Ledfurniture om totaalevenementen aan te kleden. Met LF Event Group gaan wij daarom verder dan het leveren van hoogwaardig Design Meubilair. Wij kunnen u alles uit handen nemen om uw event te laten slagen. Van het verzorgen van decoratie tot aan het licht en geluid en van decorbouw tot aan promotie.

Meta Slider - HTML Overlay - lf-event-group-banner-4

Door onze jarenlange ervaring in de evenementensector weten wij als geen ander hoe u zich kunt onderscheiden met uw event. Bij LF Event Group heeft u bovendien één aanspreekpunt en staan wij voor flexibiliteit, klasse en kwaliteit. Zo vertegenwoordigen wij onder andere de exclusieve merken VONDOM (Spaans) en MYYOUR (Italiaans) waardoor uw evenement altijd de door u beoogde uitstraling heeft.

LF Event Group is een jong en laagdrempelig bedrijf met vernieuwende concepten en ideeën. Wij helpen graag om uw event tot een succes te maken!

LF Event Group zorgt voor de complete aankleding van uw event

Projecten

LF Event Group heeft al veel aansprekende projecten mogen verzorgen zoals De coolste baan van Nederland van KPN in het olympisch stadion en het Vip deck van het Pal Mundo festival. Bovendien heeft LF Event Group de aankleding en/of het meubilair verzorgd voor televisieprogramma’s als zoals So You Think You Can Dance, X Factor, Bijdehandjes en Take me Out.

Maar ook voor lokale evenementen en (personeels)feesten, beurzen en zakelijke events, foodtruck festivals en bierfeesten is LF Event Group uw partner. Tevens staan wij open voor samenwerking op het gebied van (lokale) commerciële festiviteiten.